BRUIDEGOM

Trouwkostuum, of ander mooi kostuum vindt je in Brielle. Ook maatkostuums en ook álle accessoires. Maat 46 t/m 64. Huren kan ook.


Je wilt een bijzonder kostuum voor je trouwdag. Dan zijn de adviseurs (personal shoppers) van Rijcken-Mode een goed begin van je ontdekkingstocht. Huren kan ook bij ons, maar dat zijn niet de mooiste kostuums. De prijzen beginnen bij € 259,-.

Kom vrijblijvend naar Brielle (bij Rotterdam) voor suggesties en inspiratie.
(Advies: kom door de week. Meer tijd, meer ruimte, drankje bij de lunch).


Op de afdeling mannen-gelegenheidskleding vind je een uitgebreide keus in trouwpakken.

Elk kostuum heeft een kolbert dat ook later op een jeans kan worden gedragen.

Onze collectie trouwpakken bestaat uit een grote variatie aan mogelijkheden. Glanzende stoffen, wollen stoffen, katoen of linnen. Alles is aanwezig. Mooie Italiaanse snit en goed getailleerd. Bij elke set ook bijpassende schoenen en ook de juiste strik of stropdas.

We raden je aan om tenminste 6 maanden voor je trouwdatum te zorgen dat je een bruidegompak hebt uitgezocht.
Het hoeft dan niet al bij je in de kast te hangen, maar het geeft je wel een zorg minder. Bovendien kunnen we dan nog rekening houden met je wensen.

Laat je inspireren en kom eens vrijblijvend kijken. Of maak een afspraak voor persoonlijk advies. Breng bij je bezoek iemand mee die jou goed kent en mag meedenken. Alhoewel wij je zeker goed kunnen adviseren en tegenvallers voorkomen, is de mening van een vriend of moeder heel waardevol.

Prijzen:

  • kostuums vanaf  219,-
  • trouwpakken vanaf 398,-
  • kostuum huren 69,- per dag (klik HIER)
  • bijzondere schoenen vanaf 159,-
  • vestjes, partyshirts, stropdassen, enz.